Hebben jij en je lover alles onder controle qua planning, maar zouden jullie op de dag van de bruiloft volledig ontzorgd willen worden? Vrienden en familie laten genieten van al het moois dat jullie geregeld hebben? Dan is Ontwerp je bruiloft inhuren als professioneel ceremoniemeester een goed idee.

Wat jullie kunnen verwachten:

  • Een vrijblijvende live kennismaking met Tara en/of Laura
  • Meerdere contactmomenten om jullie bruiloft door te spreken
  • Een compleet draaiboek voor jullie grote dag
  • Het checken van afspraken bij leveranciers
  • De mogelijkheid om RSVP’s te beheren
  • Op de dag zelf is één van ons (afhankelijk van het aantal gasten) aanwezig als ceremoniemeester

Ceremoniemeester zijn is een echte ere taak. Wij begrijpen goed dat jullie deze belangrijke taak willen toebedelen aan iemand die jullie naast staat. Maar of jullie nu een broer, zus, goede vriend of één van de ouders vragen ceremoniemeester te zijn; ook die willen jullie lekker laten genieten. Wij krijgen erg vaak de vraag of het mogelijk is dat wij naast een eigen ceremoniemeester, optreden als professioneel ceremoniemeester. Ons antwoord? Ja, dit doen wij juist graag! Jullie eigen ceremoniemeester kan bijvoorbeeld fungeren als aanspreekpunt voor de gasten (het gezicht van de bruiloft). Terwijl wij achter de schermen alles draaiende houden; het regelen van muziek tijdens de ceremonie, het ontvangen van de leveranciers, zorgen dat alles volgens het draaiboek loopt, het oplossen van eventuele ‘kleine problemen…’.

De prijs van deze dienst is afhankelijk van jullie wensen en hoe groot de bruiloft is. Let’s get in touch!

Combineer het professioneel ceremoniemeesterschap met één van onze workshops. Zo ben je verzekerd van een complete voorbereiding.