Ontwerp je bruiloft is in 2016 opgericht door Laura tijdens het volgen van de opleiding tot weddingplanner. Sinds begin 2018 is Tara toegevoegd als weddingplanner en organiseren zij samen de meest toffe en complete bruiloften in Nederland én in het buitenland.

‘Wij organiseren met veel liefde bruiloften voor bruidsparen die waarde hechten aan een persoonlijke benadering. Bij ons staat kwaliteit en betrokkenheid bovenaan. Wij worden door bruidsparen omschreven als twee creatieve dames die dankzij oneindige inspiratie de bruiloft creëren die perfect bij jullie past. Hierbij bundelen wij graag onze krachten met unieke leveranciers.

Onze stijl? Fris, licht, modern, vernieuwend en romantisch. Dit zie je ook terug in onze styling op bruiloften.’

Waarmee kunnen wij jullie helpen? Mail ons jullie plannen!

Laura: Mama en vrouw van – Honden- en paardenmeisje – Ondernemend – Organisator – Levensgenieter –  Crush op de liefde & bruiloften – Creatieve duizendpoot –  Een goed glas rode wijn & chocolade – Mooiste moment van een bruiloft: ik hou van het moment dat een echtpaar bij het altaar vandaan komt lopen. Dat vind ik écht een happy moment!

Tara: Organisatietalent – Doorzetter – Sportief – Enthousiast – Houdt van droge humor, maar lacht het hardst om haar eigen grap – Mooiste moment van een bruiloft: het eerste moment dat de man zijn vrouw ziet, de eerste blik van de man op zijn vrouw