Jullie dromen van een fantastische bruiloft. Elkaar. Mensen om jullie heen van wie jullie houden. Misschien hebben jullie er ook al over nagedacht hoe jullie dag eruit moet komen te zien? Romantische sfeer, Ibiza style, Castle wedding, Classic French, Vintage thema, DIY… Je ziet de meest fantastische plaatjes voorbij komen op Pinterest en de rest van het internet. Maar hoe zorg je er nu voor dat juist dát thema of die kleur, wordt doorgevoerd op jullie grote dag en de weg ernaartoe?

Ontwerp je bruiloft kan jullie helpen met de styling en hiermee de perfecte sfeer neerzetten die jullie voor ogen hebben op jullie grote dag! Dit kan al beginnen bij het meedenken over bijvoorbeeld de save the date kaarten die jullie je gasten willen versturen.

Wij streven ernaar iedereen een geweldig mooie dag te bezorgen. Styling kan hierin niet ontbreken. Wij bieden styling op maat en dus ook voor bijna ieder budget. Hebben jullie een kleine intieme bruiloft met een wat kleiner budget? Of willen jullie juist ontzettend groot uitpakken? Neem gerust contact met ons op en wij bespreken graag met jullie samen wat de mogelijkheden zijn.

Ontwerp je bruiloft biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het ceremoniemeesterschap in combinatie met styling. Nieuwsgierig wat hierin de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op, dan nemen wij jullie wensen door en maken wij een passend voorstel.