Laura luistert naar al onze wensen. Zo blijft het persoonlijk.

Op onze trouwdag was ik alleen zenuwachtig omdat ik ging trouwen want ik wist dat alles in goede handen was. En dat was ook zo, geweldige trouwdag gehad! Laura luistert naar al onze wensen. Zo blijft het persoonlijk.

    

Creatief, assertief, werkt snel, werkt precies, oog voor detail, goed leiderschap

Laura is erg enthousiast en heeft duidelijk plezier in haar werk. Ze is creatief en heeft veel ideeën. Het was heel fijn dat ze ons heel veel werk uit handen heeft genomen en alle styling heeft verzorgd op onze beide locaties. Het ceremoniemeesterschap gaat haar goed af.
    

Regelt alles op de dag zelf, zonder erg op de voorgrond te zijn

Regelt alles op de dag zelf, zonder erg op de voorgrond te zijn. Heel fijn!
    

Laura werkt georganiseerd en strak volgens planning

Ons draaiboek was tot in de puntjes verzorgd. Op de dag zelf hadden we het idee dat er keurig op tijd werd gewerkt. Ondanks dat wij weinig besef hadden van tijd en het allemaal relaxt aanvoelde. Onze persoonlijke ceremoniemeester had op onze dag veel minder te doen door de aanwezigheid van Laura. Dat is echt een heel groot pluspunt. Onze persoonlijke ceremoniemeester kon daardoor veel meer bij ons zijn en ook van de belangrijke momenten genieten. Styling was blauw, zoals we graag wilden. Leuke accenten, subtiel aangebracht. Waren we erg blij mee!
    

Laura is erg enthousiast en heeft duidelijk plezier in haar werk

Ze is creatief en heeft veel ideeën. Het was heel fijn dat ze ons heel veel werk uit handen heeft genomen en alle styling heeft verzorgd op onze beide locaties. Het ceremoniemeesterschap gaat haar goed af. Creatief, assertief, werkt snel, werkt precies, oog voor detail, goed leiderschap.

Wendy & Maurits

Laura heeft ons super begeleid tijdens het gehele proces naar onze mooiste dag uit ons leven

Laura is een weddingplanner die veel plezier uitstraalt in haar werk en staat voor je klaar wanneer je haar nodig hebt, het contact verliep heel soepel. Vanaf het begin hadden wij een leuke, persoonlijke en gezellige klik met Laura, dit hebben wij als zeer prettig ervaren.
Als je op zoek bent naar een hardwerkende, gezellige, duidelijke communicerende weddingplanner, die goed luistert naar je persoonlijke wensen en zorgt dat je geen stress hebt in de voorbereidingen voor je bruiloft zouden wij Laura zeker aanbevelen.

Amber & Fabian