Als weddingplanner kunnen wij de complete organisatie van jullie bruiloft op ons nemen, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van het gehele traject.

Allereerst willen wij kort vertellen over onze werkwijze.

Nadat er met ons contact is opgenomen, bekijken wij de aanvraag. Omdat wij weten hoe prettig het is om iemand eerst te spreken doen we dit graag telefonisch of per mail. Samen prikken wij een datum voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens onze ontmoeting gaan we in gesprek over jullie grote dag. Wat zijn jullie wensen? Hebben jullie al veel concreet of juist nog helemaal niet? De juiste klik is voor ons belangrijk, maar voor jullie nog veel meer! Dit is dan ook de reden dat vrijblijvend bij ons echt vrijblijvend is. Na dit gesprek hebben jullie een goed beeld van wie wij zijn en wat wij voor jullie kunnen betekenen. Voelt dit helemaal goed en zijn jullie enthousiast? Dan gaan wij aan de slag met een passende offerte en de verdere organisatie van jullie bruiloft.

 

Ik heb zelf ook graag een deel van de organisatie in handen. Wat kan een weddingplanner dan voor mij betekenen?

Wij leveren maatwerk. Dit houdt in dat er in samenspraak met jullie wordt overlegd wat wij wel en niet regelen. Als weddingplanner nemen wij graag de complete organisatie of een groot deel daarvan bij jullie uit handen. Zo kunnen jullie zorgeloos toeleven naar jullie bruiloft. Hebben jullie al veel zelf geregeld, maar wel interesse in een gedetailleerd draaiboek van de bruiloft en op de dag zelf familie en vrienden ook volledig willen laten genieten; dan is onze dienst professioneel ceremoniemeester misschien een mooie optie voor jullie.

Wat gaat een weddingplanner mij kosten?

Ons aanbod is volledig afgestemd op wat jullie willen, daarom bieden wij geen vaste prijs. Dit zou uiteindelijk niet eerlijk zijn naar onze klant. Elke bruiloft is natuurlijk ook anders. Jullie krijgen wel van tevoren een duidelijke offerte toegestuurd, zodat jullie kunnen beslissen of een weddingplanner binnen jullie mogelijkheden ligt.

Waarschijnlijk gaat dit één van de meest ‘dure’ dagen uit jullie leven zijn. Een professional inhuren is dus geen overbodige luxe en daarbij verdienen wij ons tijdens het traject veelal terug in keiharde euro’s. Ja, wij voelen het ook. Dit is een harde zin, maar omdat het inhuren van een weddingplanner vaak een financiële investering is, voelen wij ons toch genoodzaakt om het uit te leggen.

Dat is interessant. Hoe werkt dat dan?

Als weddingplanner hebben wij een groot netwerk aan leveranciers. Nadat wij alle ins en outs over jullie bruiloft hebben besproken, kunnen wij aan de slag met het beoordelen en onderhandelen over de voorstellen van de leveranciers. Wij werken graag samen met de leveranciers binnen ons eigen netwerk, omdat wij achter de kwaliteit staan die zij leveren. Daarbij komt dat zij onze bruidsparen vaak interessante aanbiedingen kunnen doen, omdat wij vaker met hen samenwerken. Geen verrassingen achteraf, wel duidelijkheid.

Hebben jullie zelf al een toffe leverancier op het oog? Geen probleem! Wij werken graag samen met leuke leveranciers. Wij kunnen ook dán de onderhandelingen voor jullie doen, om zo de meest passende overeenkomst te krijgen.