Wij delen graag onze kennis en ervaring als het gaat om het plannen van een top bruiloft! Dit is de reden dat wij verschillende toffe workshops aanbieden.

Tijdens de workshop: »» Help ik ga trouwen?! «« geven wij alle tips en tricks mee om jullie bruiloft tot in de puntjes te organiseren. Een goed begin is immers het halve werk. De workshop bevat onder andere de volgende onderwerpen:

 • Het maken van een goed draaiboek (geschikt om met je leveranciers te delen)
 • De tijdsplanning
 • Het contacten van de juiste leveranciers
 • De rol van jullie ceremoniemeester
 • Tips & Tricks, stel al je vragen en ga relaxed aan de slag met het plannen van jullie bruiloft

Wij zorgen uiteraard voor een heerlijk hapje, een drankje en een dosis gezelligheid! Deze workshop is ook uitermate geschikt om te volgen met je vriendin, zus, moeder of wat dacht je van jullie ceremoniemeester? Zijn jullie meteen allebei goed op de hoogte van de ins en outs omtrent jullie wedding

De investering voor deze workshop in groepsverband is €55,- per persoon en gaat door bij een minimum van 4 personen. Er is ruimte voor maximaal 12 personen.

Deze workshop is ook individueel te volgen. Bij de individuele workshop heb je van tevoren een contactmoment met Laura of Tara zodat zij precies weten waar ze jou goed bij kunnen helpen. Tijdens de workshop krijg je persoonlijk advies en helpen wij jou verder bij het ontwerpen van jullie dream wedding.

De investering voor deze individuele workshop is €95,- inclusief lekker hapje en drankje. Neem jij jullie ceremoniemeester of partner mee zodat hij of zij direct goed op de hoogte is van alle ins en outs omtrent jullie bruiloft? Dan is het duo aanbod €165,-

Het tijdstip en de locatie (always a awesome place to be!) worden later bekend gemaakt. Dit hangt namelijk af van het aantal aanmeldingen uit een bepaalde regio. De workshop is namelijk door heel NL te volgen!

Duur van deze workshop: ongeveer 3 uur

Beschikbare data 2018, groepsverband:

 • Zaterdag 14 april
 • Zaterdag 26 mei

Bij de aanmelding vermelden op welke datum jij graag de workshop zou willen volgen.

De datum voor het volgen van de individuele/duo worksop gaat in overleg met jou.

 

Ja ik wil! Deze workshop volgen

 

»» Workshop: Ceremoniemeester, just like a pro! ««

Ben jij gevraagd als ceremoniemeester of wil jij als Mr of Mrs to be jouw ceremoniemeester een tof cadeau geven waar jullie allemaal iets aan hebben? Dan is deze workshop uitermate geschikt voor jou!

Bij ‘ceremoniemeester, just like a pro’ leer je alle kneepjes van het ceremoniemeesterschap. Als ceremoniemeester draag je namelijk een grote verantwoordelijkheid: het in juiste banen leiden van de droomdag van het bruidspaar. Een echte ere taak en super leuk om te doen.

Tijdens deze workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Het maken van een compleet draaiboek
 • Tijdsbewaking (controle houden over het draaiboek)
 • Contact leggen en onderhouden met leveranciers
 • De wensen van het bruidspaar bewaken
 • Noodplan (what if….? situaties)

Maar bovenal, stel al je vragen zodat jij als een pro de bruiloft begeleidt!

De workshop duurt ongeveer 3 uur en is inclusief een lekker hapje en een drankje. De investering om als een pro het ceremoniemeesterschap op je te nemen? €125,- per persoon, mét duidelijke opzet van het draaiboek bij vertrek en een gezonde dosis zelfvertrouwen om er een top dag van te maken!

Datum en tijd? Omdat deze workshop individueel te volgen is en wij flexibel zijn, horen we graag:

 • Wanneer jij kan
 • Of je in de ochtend, middag of avond af wilt spreken
 • Waar je woont (zodat we bij één van onze toffe locaties in de buurt af kunnen spreken)

Dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden en een afspraak!

 

Beschikbare data 2018:

De datum voor het volgen van deze workshop gaat in overleg met jou.

 

Ja ik wil! Deze workshop volgen